Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سید محمدصادق کشاورزی رتبه دوم گروه علوم ریاضی است که در انتخاب رشته کنکور، مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب کرده است.

وی در خصوص چگونه درس خواندنش در کنکور و اینکه از کلاس‌های کنکور استفاده نکرده است، گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس داشت.

* برای نفر برتر شدن در کنکور چقدر درس خواندید؟

بر اساس برنامه مشاور مدرسه و طبق نظر معلمانم درس خواندم؛ اواخر سال 14 ساعت در روز درس می‌خواندم اما اوایلش 3 تا 8 ساعت در روز درس می‌خواندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*چی شد که ریاضی را انتخاب کردید؟

ریاضی را دوست داشتم.

* یعنی حل ریاضی برایتان مثل آب خوردن است؟

از همان اول از حل تمرین ریاضی لذت می‌بردم و بعد هم همان اول دبیرستان سراغ المپیاد کامپیوتر رفتم که ریاضی زیادی دارد.

* پس یعنی مشق شب دوست نداشتید بنویسید؟

نه دیگه


تقدیر از برترین‌های تهرانی کنکور 97

* تاکنون در کلاس‌های کنکور مؤسسات آموزشی شرکت کردید؟

حتی یک جلسه هم از کلاس‌های کنکور استفاده نکردم 

* فضایی ایجاد شده است که وقتی نتایج کنکور اعلام می‌شود برخی از برترها می‌گویند از هیچ کلاسی استفاده نکردیم اما چند وقت بعد در تبلیغات مؤسسات دیده می‌شوند؛ واقعاً چه اتفاقی می‌افتد که برخی به این سمت کشیده می‌شوند؟

خب راستش را بگویم بعد از کنکور دغدغه‌ها تغییر می‌کند و پول هم جزو دغدغه‌ها می‌آید حتی به خود من هم پیشنهاد شد ولی نمی‌خواستم دروغ بگویم که کسی گمراه شود اما خب شاید برخی از کسانی که می‌گویند کلاس نرفتیم و بعد در تبلیغات حضور دارند، از کلاس‌ها استفاده کردند البته منظور خراب کردن کسی را ندارم و ممکن است اینگونه باشد.  

*‌گفتید به شما پیشنهاد شد، مبلغ پیشنهاد چقدر بود؟

پیشنهاد 10 سکه برای یک برنامه داشتم. البته چند برنامه دیگر هم بود.

* دغدغه مالی باعث نشد که پیشنهادات را قبول کنید؟

دغدغه مالی به من فشار می‌آورد اما سمت این کار نرفتم بلکه سراغ تدریس رفتم. 

*‌ پس الان تدریس هم می‌کنید؟

بله اما قصد ندارم ادامه دهم چون شنیدم وقت‌گیر است و نقشه‌های زیادی برای آینده دارم.

* نظرتان درباره تدریس تضمینی چیست؟

قطعاً دروغ است چون نمی‌شود نمره را تضمین کرد.

* نظرتان درباره کتاب‌های ریاضی دبیرستان چیست؟ 

کتاب های زمان ما آشفته بود. از یک مطلب بخش کوچکی آوردند و خود دانش‌آموز و معلم باید پیگیری کند. بیشتر با آشفتگی آن مشکل داشتم.

 

* چقدر مطالعه خارج از کتاب درسی داشتید؟

خواندنم فقط از کتاب بود و مابقی آن از تست سؤالات کنکورهای سراسری استفاده می‌کردم.

* مدتی است که دانش‌آموزان درباره سوابق قطعی تحصیلی گلایه دارند، نظر شما چیست؟

به طور کلی اتفاق بدی نیست اما در شرایط فعلی واقعاً ملاک خوبی نیست. یعنی مثلا معدل 20 خیلی داریم و نمی‌توان دانشگاهی که 500 نفر ظرفیت دارد را با معدل 20 بسنجیم. 

* خودتان را نخبه می‌دانید؟

رویش فکر نکردم. نمی‌دانم

* این موفقیت را مدیون چه کسانی هستید؟

پدر و مادرم و مشاور و معلمانم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • جهاد اسلامی: نسخه آمریکایی آتش‌بس غزه بدتر و گمراه‌کننده‌تر است
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است